Brutus! Een beer van een vent met een peperkoeken hartje…

Goddeeris industrial piping en HVAC gebruiken een krachtig beeld als imagobeeld. Moof werd gevraagd om het beeld om te zetten naar een mascotte. Verschillende voorstellen werden gemaakt en gepresenteerd. Meet Brutus! Een beer van een vent maar met een peperkoeken hartje 🙂

Lees meer

Moeder en kind fuif

Az-delta vroeg moof grafisch ontwerp om het artwork voor hun ‘moeder en kind’-fuif te realiseren. Een kleurrijke affiche, leuk photoshop werk én een méga-fuif was het resultaat.

Lees meer

De agroveterinair, kwartaalkrantje

ECOstyle agroveterinair wou graag een kwartaalkrant. Informatief naar de eindgebruiker. Professioneel maar toch met een leuke speelse touch. Moof verzorgde de vormgeving.  

Lees meer

Game. Set. Match

Moof ontwierp de iconen en de interface voor een online voetbal game. Moof gaf vorm aan de app interface, de iconen, de packs, de coins…. GAME. SET. MATCH. WIN!

Lees meer

Duik in het nachtleven…

Red Bull vroeg Moof Grafisch ontwerp om een logo te ontwerpen voor een event rond het nachtleven. We kozen voor een funky techno sfeer. Een  dynamische “explosieve” achtergrond met een groovy lettertype. When the night calls….

Lees meer